Log in


Through education, promotion, and encouragement, the Oklahoma Court Reporters Association is committed to ensuring the future of the profession of capturing and preserving the spoken word.

SCHEDULE FOR 2021 OCRA CONVENTION

Friday

8:00 - 8:30 Business Meeting

8:30 - 9:30 Session I, .10 CEU/1 Hour
“Keeping Courts Open During a Pandemic”
Honorable Ray Elliott


9:30 - 10:00 Break - Exhibit Hall


10:00 - 10:30 Board Installation/Awards Ceremony


10:30 - 11:30 Session II, .10 CEU/1 Hour

“Second Amendment Rights”

Kyle Sweet


11:30 - 1:00 Lunch


1:00 - 2:30 Session III, .15 CEU/1.5 Hours

“Helping the Helpers”

Dr. Michael Baxter and Amy Hendrix


2:30 - 3:00 Break - Exhibit Hall


3:00 - 4:00 Session IV, .10 CEU/1 Hour

“Digital Forensics”

Jacqui Ford


4:00 - 5:00 Session V, .10 CEU/1 Hour

“Court Rules & Procedures”

Honorable Scott Rowland


5:00 - ?? Networking Reception/Hospitality Hour

Bingo!!!



Saturday


8:30 - 9:30 Session VI, .10 CEU/1 Hour

“Zoom Tips & Tricks”

Lori Harstad


9:30 - 10:00 Break - Exhibit Hall


10:00 - 11:30 Session VII, .15 CEU/1.5 Hours

“Security Threat Groups within DOC ”

Darrell Moore


11:30 - 1:00 Lunch


1:00 - 2:30 Session VIII, .15 CEU/1.5 Hours

“Getting SHEUT Done”

Allison Hall


2:30 - 3:00 Break - Exhibit Hall


3:00 - 4:00 Session IX, .10 CEU/1 Hour

"Motivation" (concurrent session with Session X)

Heidi Thomas, NCRA Representative


3:00 - 4:00 Session X, .10 CEU/1 Hour (video recording)

“Court Rules & Procedures” (concurrent session with Session IX)

Honorable Scott Rowland




OCRA makes every effort to ensure the accuracy of all material published on this site.  If any discrepancy arises between any document published here and the official version of that document, the official version shall govern.


OCRA is proud to be an affiliated state association with NCRA.

OCRA is a 501(c)6 non-profit organization.      P.O. Box 696  Claremore, OK  74018

Powered by Wild Apricot Membership Software